BIJ BROOD HOORT SOEP, OF ANDERSOM?
Ik wil hier een aantal soepen kwijt, van simpel tot robuust; van eenvoudig tot super luxe. We gaan het zien. Maar eerst een robuuste Minestrone soep, de soep van afgelopen maandag
Ingrediƫnten | hoeveelheid | |
---|---|---|
geraspte oude kaas | 500 gr | |
doorregen spekjes | 750 gr | |
bouillonblokjes | 7 st | |
minestronesoeppakje | 2 st | |
tomatenpuree | 2 blikjes | |
laurierblad | 5 st | |
foelie | 2 st | |
olijfolie | 5 el | |
zout/peper | ||
soepgroente pakket grof | 3 pak groot | |
tomaten | 15 st | |
bleekselderij | 2 bos | |
macaroni elleboogjes | 1 pak | |
rode kidney beans | 2 blikjes | |
champignons | 500 gr |
Ingrediƫnten | hoeveelheid | |
---|---|---|
Voor de gehaktballetjes | ||
gehakt | 1,5 kg | |
knoflook | 1 bol | |
tom.puree | 2 blikjes | |
zout / peper | ||
eieren | 2 st | |
kruidenpaneer meel | bijna 1 pakje |